Life..

Att längta och sakna något som man egentligen inte vill ha, är inte människan oerhört konstig. Eller det kanske är bara jag ? Kanske är själva  känslan man saknar, luktenosv. Jag ärlock kommer alltid vara lite av en funderare och grubblare, vare sig jag vill eller inte. Och alltid blir jag osäker på min magkänslan. Fast en sak varför sakna något somegentligen inte var bra eller som jag kanske egentligen inte ville ha? Eller trodde mig vilja ha då! Jag fortsätter mitt grubblande i sömnen. Där drömmarna styr och det kan bli vad som helst..

Kakelugnseldning och värmefilt.

Mina bästa vänner här hemma förutomhundarna såklart! Värmen av kakelugnen är fantastisk! Alla borde ha en egen! :) för att inte tala omvärmefilten, jag skulle inte kunna vara utan den! Förövrigt är jag ganska trött på det mesta och dom flesta. Hästarna dock är jag inte alls trött på, snarare tvärtom! Totalt peppa för inridningar, träning av fakir och jag ser extremt fram emot att flytta hem dom i vår, kommer bli grymt skönt' :) Jag kan vakna på morgonen och se dom utanför mitt fönster, vilken dröm. Jag kan gå till stallet, jag behöver inte alls ta bilen. 
 
 
Nu ska jag rasta hundarna och sedan ta en ridtur, förkyld som tusan är jag, ont här och där! Jag kommer ångra mig om jag inte rider ikväll! 
 
 
Bye!

2013 fiasko eller fantastiskt?

Jag ska försöka göra 2013 till ett år av vad jag vill göra, sluta lägga ner så mycket tid på andra människor och vad dom tycker, jag vill ha 2 fullt ridbara araber, vältränade och positiva hästar. Jag är på väldigt god väg, dom är 2 fantastiska individer! 
Jag är stolt över dom! 
Nu är jag på jobbet, trött ! 

RSS 2.0