Älskade hästar!

Dessa hästar som jag går upp i ottan för att släppa ut, som jag är ute halva nätterna för att ta in och pyssla om det är dessa hästar som gör mig alldeles varm inombords när jag tänker på dem. Dom är verkligen speciella på alla sätt!

Pirran, min älskade häst! Som jag kan läsa utan och innantill. Som när han blir sur så viftar han på öronen, backar i 400 och sedan stampar med hovarna. När man sedan manar framåt så krullar han ihop sig och är vrång. Men när polletten ramlat ner så är han amazing! Han dansar och gör precis allt.. Jag älskar denna hästen!

Taragona då, hon är tuff. En tuff brud i lyxförpackning, där det verkligen gäller att ha full koll och vara bestämd. Men hon är så otroligt mysig ibland. Ibland så myser hon som tusan och allt hon gjort innan är som bortblåst! Förnärmad blir hon när man bestämmer över henne.. Hon är så söt!

Dessa djur får mitt hjärta att klappa en gång till! <4


Längtan , fundering och rädsla.

Dessa tre ord passar egentligen inte ihop. Men jag känner så just nu, det här blandat med stress, lite maktlöshet, utmattning och mycket annat. Listan kan göras lång. Jag saknar många saker och människor. Varför sakna något som sårat eller skadat? Varför ligga vaken och gå igenom allt som gardinder, garderober och alla andra funderingar när jag borde sova!

Nu ska jag sova och jag ska göra det ordentligt, alla tankar är poff borta och jag kör frasen: acceptera det du inte kan förändra .


Renovering..

Som sagt, renovering det enda jag pysslar med nu för tiden! Det målas, slipas, spacklas, torkas osv osv. Listan kan göras lång men det blir så fint!! Planen är att bo där innan jul, jag hoppas verkligen vi hinner!! Jag har redan sagt åt jimpa att leta gran åt mig, sånt är viktigt! Min pappa har alltid bra "gran" smak. Jag kanske borde säga åt han egentligen att leta en åt mig, fråga kan jag ju alltid göra..

Livet går upp och ner, ibland känner jag mig ledsen. Ledsen för att saknaden gör ont.. Jag saknar och jag saknar inte saker från min barndom, men jag saknar min pappa .Han har gjort många fel, många tabbar men nu vet jag knappt hur han mår.. Det gör ont att vara så nära fast ändå så långt borta.
Jag säger som Melissa horn sjunger:

Vad vill du säga ,När allting är sagt
Hur vill du leva, när någon tagit din makt
Du vill att jag ska känna men bara om sånt som hör till sitt men ska jag känna ja då ska det finnas tid att känna fritt.

Och,
Det är tomma ord som fastnar för att jag låter som va kvar..

Tänk att en människa kan koppla ihop alla känslor man känner, eller snarare sätta ord på hur man känner dom.

Nu är sängen så där mysigt varm så jag är bara dum om jag inte släcker ner och kryper ner bredvid jimpa! <3


RSS 2.0